Voorbereiding voor je online introspectief werk

VOORWAARDEN EN AKKOORD

Voorbereiding

BENODIGDE UITRUSTING

 • Laptop of gsm met camera gericht naar het bed waar je zal liggen. PLUG DE LAPTOB IN AUB!
 • Ik moet uw hele gezicht de hele tijd kunnen zien. Het toestel dient opgeseld te staan waar je niet wordt gestoord wanneer je je verplaatst of moet opstaan om naar het sanitair te gaan.
 • Skype applicatie op je toestel. Hoofdtelefoon met microfoon. (zie foto als voorbeeld) Je moet de microfoon voor je mond kunnen houden. (geen game hoofdtelefoon. Geen oortjes omdat ik je niet hoor als je beweegt.
 • Please test your equipment before our call (sound settings - speaker and microphone) Test je uitrusting vooraf aan onze oproep (geluid instelling-hooftelefoon en microfoon


LOCATIE

 • Vind een rustige plaats waar je niet gestoord wordt door mensen of huisdieren.GELIEVE OP TE MERKEN

 • Je GSM dient in vliegtuigmodus te staan.
 • Geen andere mensen zijn toegelaten in de kamer of mogen de oproep met jou horen tijdens de sessie.
 • Er is geen opname van de sessie toegelaten.
 • Ik zal je een copy van je sessie (video) toezenden via WeTransfer.com.
 • If the call drops during the session, you will be able to easily reconnect to skype.


MAAK DE INTENTIE OM EEN GEWELDIGE SESSIE TE HEBBEN

Eens je de beslissing hebt genomen voor een hypnosis sessie zullen je spirituele gidsen en je hogere zelf je voor bereiden: gedachten en energie zal automatisch stromen.


CAFFEINE AND DIEET

Beperk het gebruik van caffeine 2-3 dagen voor je sessie. Op de dag van je sessie, wanneer je normaal 2 koppen coffie drinkt in de ochtend, beperk het to één kop; net genoeg om geen hoofdpijn te krijgen door caffeine onthouding. Als caffeine geen effect heeft op je, neem dan je ochtend koffie. De intentie is om een een wonderlijke veranderende staat van relaxatie to komen. Een gezond levenbrengend dieet (van fruit en groenten) is altijd aanbevolen. 


GEEN RECREATIEVE DRUGS OF ALCOHOL 

Gebruik geen alcohol of recreatieve drugs de avond voor en de dag van de sessie. De sessie zal niet worden uitgevoerd als de client onder invloed is van drugs, alcohol of andee substaties die je bewustzijn verandert. Gebruik geen relaxatie pillen. Dit kan het succes van je sesie ondermijnen omdat je gefocust moet kunnen zijn. Neem je voorgeschreven medicatie die je gewoonlijk neemt.


PRACTISCHE RELAXATIE VOOR DE SESSIE

Sluit gewoon je ogen en breng je bewustzijn nar je ademhaling en dan naar elk lichaamsdeel waar je spanning waarneemt. Adem in deze ruimte tot je voelt dat de spanning verminderd of verdwijnt. Blijf zolang mogelijk in deze ruimte zolang je kan.

Je kan mediteren, een prettige wanderling doen, spelen met je huisdieren of passende muziek beluisteren.


ZORG VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

Zodat je alert, wakker en fit bent om je te focussen op mijn instructies.WAT TE ETEN / DRINKEN

Je sessie kan soms 4 uur duren dus eet iets licht voor je sessie. Veergeet niet veel water te drinken! Water is een geleider van energie en dat zullen we doen tijdens je energie; energie channelen en bewegen. Je sessie zal niet beïnvloed worden als je een sanitaire stop moet doen. (Elke keer als je in en uit je hupnose gaat, ga je dieper).


JE SESSIE:  

Voor de hypnosis sessie, neem ik tijd om je te leren kenenn, je problemen en vragen te overlopen en tijd uit te trekken voor het bespreken wat je wel of niet kan verwachten. De echte hypnosis sessie vindt plaats na het gesprek.


EEN OPEN GEEST & GEEN VERWACHTINGEN

Elke hypnosis sessie is totaal uniek omdat je onderbewustzijn weet waaraan je moet werken terwijl ik de sessie navigeer op basis van het interview en je lijst. Tijdens je hypnosis ben je NIET aan het slapen of onbewust en onthoud je het merendeel van je ervaring. De meestemensen denken dat ze het allemaal verzinnen. Dat is normaal in een gewijzigde staat van gefocust bewustzijn en het verschilt niet fel van dagdromen. Geniet gewoon van de ervaring en laat het universum de details regelen.HELING

Gelieve op te merken dat je therapeut geen heling doet. JE bent jezelf aan het helen door de kernoorzaken van je problemen te verwerken.


Procedure


 • Klik op de link en download dit  Client Informatie en akkoord formulieer.
 • Zend me je client informtatie formulier vooraf zo snel als mogelijk. Ten laatste 3 dagen voor de sessie.  Je kan het formulier invullen via https://www.pdffiller.com/ en ondertekenen.  
 • Zend me niet meer dan 6 vragen/problemen voor de sessie  (GEEN TOELICHTING). We zullen ze bespreken tijdens het interview. 
 • Op de afgesproken tijd ontmoeten we elkaar via Skype. (Mogelijks wil je er enkele minuten op voorhand toekomen).
 • We zullen de uitrusting testen om zeker te zijn dat ik je kan horen via je headset. 
 • Na het interview, doen we de hypnose sessie. 

Onderwerpen en vragen


JE ONDERWERPEN EN VRAGEN ZULLEN GEBRUIKT WORDEN ALS HANDLEIDING VOOR JE HYPNOSE SESSIE. 

 • Niet meer dan 6 onderwerpen/vragen. (Sub-vragen tellen als een extra vraag) Aangezien de sessie mogelijks dieper gaat dan verwacht, kan het zijn dat niet elke vraag behandeld wordt. 
 • Voeg geen toelichtingen of details toe over de vragen. Ik moet ze snel kunnen lezen voor de sessie. We zullen ze overlopen tijdens het interview. 
 • Laat ons focussen op je nu en het verleden, niet over de toekomst. 
 • Dit is een gezegende en spirituele sessie over jou. De onderwerpen/vragen moeten gaan over jou leven - niet over iemand anders, de wereld, ecologische of politieke onderwerpen.


Opnames

VIDEO OPNAME

Aangezien je mogelijks maar een deel van je sessie zal herinneren, zal het worden opgenomen met skype en zal je een copy van de opnamen ontvangen via WeTransfer.com. Je mag je opnname delen met familie en vrienden volgens je eigen discretie maar niet op het internet opladen. Ik behoud alle rechten op de opname.   


SESSIE OP YOUTUBE

Omwille van de persoonlijke aard van de sessies, zijn de meeste hypnosis sessies niet gepubliceerd op YouTube. Als je sessie informatie bevat die anderen kan helpen, zal ik aan het einde van je sessie of je je sessie wil delen. Persoonlijke info en hypnotherapie technieken worden uit de sessie geknipt.

After your session

Zorg ervoor veel water de drinken en iets te eten na de sessie zodat het je grond. 

Wanneer je je opname ontvangt, dien je deze te downloaden binnen de maand zodat je deze kan herbeluisteren. Ik raad je aanom het materiaal verschillende keren te herbeluisteren, maar niet tijdens het rijden! Aangezien de vibratie van je sessie is opgenomen, blijf je inzichten en zelf-heling ontvangen elke keer je de opnamen herbeluistert.

Je connectie met je hogere zelf blijft open dus let op synchroniciteiten, gedachten, dromen en intuitie. Je zal leren onderscheid te maken tussen je Ego en je innerlijke inzichten.

Soms kan het tijd vragen om alles te verwerken dat tijdens de sessie gebeurt, zeker omdat vele betekenisvolle zaken in zulke korte tijd zich kunnen aandienen.

Onthou dat JIJ (je ziel) je Hogere Zelf en ge Gidsen altijd met je spreken.Wees aandachtig want belangrijke info zal door je komen wanneer je deze het minst verwacht!